theshemale.blogg.se

om hbtq frågor och mina tankar om min transvetism och heteronormen

sitter det själsliga könet i det biologiska könet

Publicerad 2015-06-09 15:53:00 i Allmänt, hbtq snack,

kd och vissa samfund påstår att barn ska ha rätt till sin mamma och pappa, hur då på heteronormativt sätt med en föräldrar med bröst, och slida och en med pung och penis?
Inom grundläggande HBTQ frågor är könet uppdelat i könsidentitet, biologiskt kön, socialt kön och könsutryk. med den vetenskapen ska en kvinna kunnna vara en man, en man vara en kvinna  om man bara går efter könsindetiteten, socialt kön eller könsutryck ska en person i ett samkönat förhållande kunna leva i ett heterosexuellt förhållande då dennes könsutryck och socialt kön är transionell. Det skulle helt omullkasta tesen som kd och vissa samfund säger att samkönade par inte ska få skaffa barn för att de då inte får en mamma och pappa.
 
könsidentiter kan man ändra men viljan och längtar  efter barn kan ingen ta ifrån någon.
 
Barn i regnbågsfamiljer ska enligt forskning må bättre än barn i heterosexuella familjer. Alla inklusive KD och vissa samfund vill barnets bästa så hur var det nu enligt forskning vilka mår bäst i vilka familjer?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

transan

transexuell Male to female, dessutom sitter jag i rullstol .feminist, HBTQ aktivitist, heteronrormsutare och normkrossare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela