theshemale.blogg.se

om hbtq frågor och mina tankar om min transvetism och heteronormen

lättnaden och del två av skapelseberätelsen

Publicerad 2016-06-29 21:17:36 i Allmänt,

jag var hos läkaren idag och fick veta att jag får hormoner och kan fortsätta resan att bli den jag vill vara, en kvinna, ni som inte lever i detta så ska jag förklara, tänk att varje dag se fel på sig själv och veta att du inte kan göra något åt det att det du ser inte är det du känner dig så känner jag varje dag. att omgivningen inte ser dig som du vill att de ska se dig som. detta är inte bara en glädje för mig utan en upprättelsee gentemot omgivningen att det så här det här. jag har laggt ett pussel i många år och de flesta bitarna är ditsatta det är bara stommen kvar.

nu väntar den intensiva biten att käka hormoner och rent medicinskt men det är också det roligaste då förändringen är igång nu vänta ultraljud av hjärtat sen kör vi.

ring ut det gamla ring in det nya

Publicerad 2016-06-07 12:51:19 i Allmänt,

idag lämmnade jag mitt bidrag till eftervärlden i en plastburk, resten kan ni räkna ut själva var det var. 55 år ligger bidraget kvar, man får ju hoppas någon tillsammans med mig vill använda det. det är också ett slut och början på mitt nya liv. ett slut och en ny början, nu får man bara hoppas att man får grönt ljus den 29 juni men det är en helt annan historia. vägde mig också ytligare tre kg bort, får bara hoppas det är tillräckligt om nu steg 2 börjar.

Om

Min profilbild

transan

transexuell Male to female, dessutom sitter jag i rullstol .feminist, HBTQ aktivitist, heteronrormsutare och normkrossare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela