theshemale.blogg.se

om hbtq frågor och mina tankar om min transvetism och heteronormen

att tillhöra ett sammanhang

Publicerad 2016-07-27 23:14:00 i Allmänt,

fick chansen att vara med i en bok om unga transpersoner som nu är klar och har släpps. realesefesten var givetvis på stockholm pride och givetvis var jag där. det blev ett starkt samtal där frågorna handlade om boken och hur man kände kring den. som ni vet är jag en frispråkig person med starka åsikter som säger som det är och det var skönt att kunna få folk och skratta och bli uppskattad för sina inlägg i debatten och få skratt och applåder, efter tillställningen fick jag beröm av en av åhörarna och det blir man ju glad över. sen blev det poesi av en av dem medverkande i boken följt av musikuppträdande.

boken är skriven av Moa - lina Olbers Croall och finns i en akademibokhandel nära dig

kändes normalt att vara där, bland människor som är som jag. transpersoner är dessutom extra utsatta då man viker så rejält från normen så är det skönt att vara i ett sådant sammanhang där man känner att man kan vara sig själv.

jag har varit i många sammanhang där jag har varit annourlunda och detta var en av de gå gånger jag kände mig som en del av gänget till 100 procent fast det är klart jag har ju min tydliga funktionedsättning men till större delen kände jag mig hemma.

väntan och ett positivt könsutryck

Publicerad 2016-07-12 00:03:06 i Allmänt,

beslutet är klart och läkaren skulle skriva tilbaka till gynekologen men det är denna väntan är det värsta visserligen bloggen har jag stått ut så länge med denna kroppen att jag kan göra det ett tag till. dock ska jag först göra ett ultraljud av hjärtat, vad nu det ska jag vara bra för men jag är otålig samtidigt som jag ser kvinnor varje som vars största önskan är att se ut som dem.

allt har en negativ och en positiv sida. den positiva sidan är att folk lägger märke till en om man sticker ut, det har jag visserligen gjort sen jag var liten men jag tror att mitt könsutryck just nu lockar är det som lockar till mest uppmärksamhet. jag var på allsångens genrep och fick tillfälle och prata med oscar zia. vi me funktionedsättning sitter på en hylla bredvid scenen uppe på en backe nedanför publiken. oscar hadev intervjuvat folk till efterprogrammet och sa bara hej. jag är helt övertygad att min stil som sticker ut ger mig uppmärksamhet gjorde att han märkte mig då jag som sagt sitter vid sidan ganska högt upp från övriga publiken.

Om

Min profilbild

transan

transexuell Male to female, dessutom sitter jag i rullstol .feminist, HBTQ aktivitist, heteronrormsutare och normkrossare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela