theshemale.blogg.se

om hbtq frågor och mina tankar om min transvetism och heteronormen

behovet att införa ett tredje kön del 4

Publicerad 2015-06-17 21:09:41 i Allmänt, hbtq snack,

transfobin bygger pä ett ifrågasättande av någons existens, inte konstigt att transpersoner mår dåligt och att många väljer att ta sitt liv till slut då  folk ifrågasätter hela deras existens.. 
gaybashing innebär att pekar ut eller tror att någon är gay i ett sätt att kränka denne, att vara gay är någonting som är fel och gör en till en sämre människa.
Transpersoner  upplever någontingv liknade varje dag men där deras existens irågasättas, ses som fantasier eller att man är mentalt efterbliven. 
Enligt diskrimineringslagen får man inte kränka hetsa någon på grund av etnicitet,sexuell läggning, religion, kön, ålder eller funktionshinder men transpersoner innebär inte att man har en viss sexuell läggning dessutom indetifierar sig intergenders som icke kön alltså de är varken män eller kvinnor. ska vi komma åt transfobin måste vi instifta det där tredje könet för det äri  juridisk mening vi kan instifta en lagstiftning som reglerar en hetslagstiftning mot dessa människor i princip ska lagstiftningen sträcka sig att gälla folk som är:
 
transexuella
intergenders
genderquuers
genderfluida 
 
samt  alla  transidentiter där  man går över de biologiska, juridiska, könidentitetiska, sociala och utrycket som man förväntas leva efter vilket biologiska kön man är född i.
 
i klippet får brittiska transexuella, dragkings och dragqueens svara på dem vanligaste frågorna om transexualism, transidentitet och liv. frågorna är hårressande men svaren  dessto bättre
 
https://www.youtube.com/watch?v=pvBwWeG4Rpc

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

transan

transexuell Male to female, dessutom sitter jag i rullstol .feminist, HBTQ aktivitist, heteronrormsutare och normkrossare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela